BLANCA

La nostra Directora de Saló. Estilista i colorista. Ella coordina el dia a dia del saló. La seva experiència i bagatge la fan una professional d'alt rendiment.

VIRGI

Juntament amb l'Eva, dirigeix el Saló d'homes. Una persona propera i familiar que domina totes les tècniques de tallat i que de la seva professió ha fet la seva passió.

ANGELS

Ella és polivalent. Els seus anys d'experiència l'ha fet coneixedora de les tècniques de tall i de color sense oblidar les tendències de cada moment.

EVA

Ella és una professional molt versàtil i polivalent. La seva necessitat d'estar al dia la fa coneixedora de totes les novetats, tant d'estils com de coloració masculina

REBECA

Coneix a la perfecció tots els sistemes de treball per il·luminar el teu cabell. En constant formació, t'aconsellarà per donar-li al teu cabell el color que més t'afavoreixi.

SUSANA

La persona encarregada de donar la benvinguda als nostres clients. La seva frescor et farà sentir com a casa i resoldrà tots els teus dubtes. Ella planifica el dia a dia a la perfecció.

ANGI

Ella es una gran creativa. Una artista que aconsegueix transformar el cabell. Recollits, Tallats i Maquillatge... de tot en fà un art.

MARTA

És la persona que té la responsabilitat de la cura i embelliment de les teves mans i peus, en especial, la cura i pintura de les ungles.

SONIA

Estilista del color. Una professional metòdica que coneix tots els tipus de coloració i els adapta al teu estil. Ella tindrà cura del teu cabell amb molt de carinyo.